Favoriete trend van het moment

Pictures

Mijn favoriete najaars- en wintertrend is zonder twijfel die van de statement necklaces. Of je nu houdt van een stoere gouden schakelketting of een rij kleurrijke kralen, zowat iedereen kan haar gading vinden in het ruime assortiment statement kettingen van dit moment.

Wat maakt deze trend nu zo uniek? Het voordeel van statement juwelen is dat je meteen een tikje glam toevoegt aan je outfit. Een simpele trui of braaf jurkje transformeer je met een opvallende ketting in één handomdraai tot een glamoureuze outfit. Ideaal als je na een lange school- of werkdag nog naar een feestje moet. Je loopt niet het risico overdressed te zijn, maar je loopt er toch feestelijk bij!

Natuurlijk kan een statement ketting altijd (oké, zolang het niet om een al te schreeuwerig of allesoverheersend exemplaar gaat). Je ziet er meteen een pak vrouwelijker en eleganter uit en het lijkt alsof je heel lang hebt nagedacht over je look. Het voorziet je outfit van een extra touch en je valt niet langer onder de noemer grijze muis!

Mijn advies? Koop enkele stuks die multi-inzetbaar zijn. Zo heb ik enkele zilver- en goudkleurige exemplaren. Sommige zijn eerder stoer, andere dan weer heel vrouwelijk en chique. In feite kan je eindeloos combineren en nieuwe looks creëren, afhankelijk van je gemoed en dagplanning!

Ik zocht voor jullie enkele leuke statement kettingen op het web:

statementnecklaces

1. Zara – €22,95

2. Mango – €24,99

3. Bershka – €12,99

4. Asos – €16,17

5. Mango – €24,99

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s